fredag, november 02, 2007

Jag har köpt barnvagn!

A tyckte vi skulle vänta eftersom den tar upp typ hela vår hall men vem bryr sig! Den är fin, den är grön och den är Brio. I love Blocket!
I brist på X har jag skjutsat runt katten i den lite. Man kan väl säga att jag tyckte det var roligare än vad katten gjorde. Den rullar så fiiiint vagnen, och jag känner mig otroligt vuxen när jag kör runt den i vardagsrummet. Skäms lite för att berätta det men jag var tvungen att prova köra runt den iförd olika jackor och kappor. Bara för att se hur det ser ut alltså, för att se hur JAG såg ut som mamma liksom. A bara skrattade och skakade på huvudet. Men han har också provkört den faktiskt.
Jag är grymt sugen på att ta den med nu när jag ska till affären, för att se hur den känns i utemiljö men dels är jag rädd att folk ska tro jag glömt ungen någonstans när jag kör runt med en tom barnvagn och dels är det väldigt jobbigt att bära den ner för trapporna. Även utan att ha ett barn med sig.
Måste verkligen övertala hyresvärden att fixa ett barnvagnsförråd.

7 kommentarer:

Hanne sa...

Haha, herlig! Det er skjønt å lese om gleden din nå - tenk, hvordan situasjonen kan endre seg! Lykke til med den siste ventetiden, jeg håper den går fortfortfort, og at deres lille X snart kan få sitte i den nye vognen.

Siri sa...

Hej!

Oh, vad jag känner igen mig. Så gjorde jag också när vi köpt barnvagn - på blocket!! Dock köpte vi vår vagn cirka 6 månader innan vi fick barn, så jag hann med många gånger att köra runt och fixa och trixa. Om inte det är terapi, jaa då vet inte jag.

Lisa Papaver sa...

:-D
Underbart!

Anonym sa...

Här är en till som köpte barnvagn på Blocket. Den stod här läääänge och vi fick gömma den när grannarna kom på besök eftersom de inte visste att vi skulle adoptera. :-)

Storkenflyger sa...

Ler stort när jag för mitt inre ser hur de spatserar runt och posar med barnvagnen :)

Applecore sa...

Way to go! :-)

Anonym sa...

Jag har också kört omkring med katten. Tyvärr övergav han vagnen fortare än vad jag ville.